Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po–Pá, 9–17 hod.)
Blog
Kvalitní paracordy z USA
13.05.2022
Kvalitní paracordy z USA
Paracordová šňůra je využívaná v přírodě a kempování pro zajištění technických věcí například při kempování a nebo nouzové opravě potřebného vybavení.... číst celé
Taktické rukavice CTG®
25.03.2022
Taktické rukavice CTG®
Naše rukavice CTG® číst celé
Švédské nože Morakniv®
18.02.2022
Švédské nože Morakniv®
Kvalitní švédské nože Morakniv® číst celé
Zobrazit všechny články

 

 

 
 
 
 
 
 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Westarmyshop s.r.o., se sídlem Strašice 26/II, IČ 04590929, zapsaná u Krajského soudu v Plzni, oddíl C31974 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby internetového obchodu www.westarmy.cz, Westarmyshop s.r.o. se sídlem Strašice 26/II, Strašice 33845
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kvalitní paracordy z USA
13.05.2022
Kvalitní paracordy z USA
Paracordová šňůra je využívaná v přírodě a kempování pro zajištění technických věcí například při kempování a nebo nouzové opravě potřebného vybavení.... číst celé
Taktické rukavice CTG®
25.03.2022
Taktické rukavice CTG®
Naše rukavice CTG® číst celé
Švédské nože Morakniv®
18.02.2022
Švédské nože Morakniv®
Kvalitní švédské nože Morakniv® číst celé
Fleecové bundy PATRIOT Helikon-Tex®
04.02.2022
Fleecové bundy PATRIOT Helikon-Tex®
Fleecové bundy PATRIOT od značky Helikon-Tex® číst celé
Chcete vědět včas o novinkách? Zaregistrujte se k odběru novinek!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.
Kde nás najdete

Strašice 11 (okr. Rokycany)
338 45, Strašice

Otevírací doba:
PO-PÁ: 15-18 HOD
Příjímáme platby kartou

Kontakty
Pomůže vám Aleš
Pomůže vám Aleš
(Po–Pá, 9–17 hod.)
2009–2022 © ARMY SHOP WESTARMY - Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz