Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
01.11.2019
Polní Bunda US M65
Polní Bunda US M65 číst celé
24.06.2019
Bundeswehr
Přečtěte si krátký článek o Německém Bundeswehru. číst celé
01.05.2019
Jak vybrat správný batoh
Důležité je si při vybírání batohu rozmyslet co od něj čekáme a na co ho potřebujeme. číst celé
Zobrazit všechny články
Chcete vědět včas o novinkách zaregistrujte se k odběru NOVINEK

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc

DOPRAVA NAD 1000,- Kč ZDARMA (platí pouze pro ČR)
  • Vše skladem
  • Okamžitá expedice zboží
  • Záruka vrácení peněz
  • Každý měsíc spoustu novinek
  • Doprava od 59,- Kč
  • Zaregistrujte se a získejte slevu 5%
  • U objednávek přijatých do 19.12. Garantujeme doručení do Vánoc



     

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Westarmyshop s.r.o., se sídlem Strašice 26/II, Strašice,33845 IČ 04590929, zapsaná u Krajského soudu v Plzni , oddíl C31974, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Polní Bunda US M65
01.11.2019
Polní Bunda US M65
Polní Bunda US M65 číst celé
Bundeswehr
24.06.2019
Bundeswehr
Přečtěte si krátký článek o Německém Bundeswehru. číst celé
Jak vybrat správný batoh
01.05.2019
Jak vybrat správný batoh
Důležité je si při vybírání batohu rozmyslet co od něj čekáme a na co ho potřebujeme. číst celé
Kde nás najdete

Naše adresa a kamenný obchod:
Strašice 11 okr. Rokycany
Telefon: 723675431

Kontakty
Logo
Westarmy.cz
(Po-Pá, 9-17 hod.)
ARMY SHOP WESTARMY 2009-2019
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz